De kunst van het kweken!

Van Tol & Co Boomkwekerijen is als familiebedrijf al meer dan 60 jaar actief in de boomkwekerij sector. Wij zijn gepassioneerde en gespecialiseerde boomkwekers met een overzichtelijk assortiment, hierdoor hebben wij ons kunnen toeleggen op het perfectioneren van deze speciale soorten en leveren wij een constante en uitstekende kwaliteit planten en bomen. Onze jaarlijks terugkerende afnemers zoals diverse tuincentra en handelaren in binnen- en buitenland geven ons hiermee de nodige continuïteit, zij leveren op hun beurt een mooi verzorgd product aan tevreden afnemers. Zij tevreden. Wij tevreden.

Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve prehistorische coniferen zoals Araucaria Araucana (Slagenden), Wollemia Nobilis (Juraden), Sciadopitys verticillata (Japanse Parasolden) en Cunninghamia lanceolata (Chinese dolkspar) 

De planten en bomen labelen wij met uw of met onze eigen plantlabels zodat het in zijn geheel een mooi en representatief product is. Middels het plantlabel worden afnemers geïnformeerd over de verzorging. Deze informatie staat ook op onze website vermeld in meerdere talen zodat deze afnemers optimaal worden voorzien van informatie m.b.t. de verzorging van de plant.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

Houd mij op de hoogte via onze nieuwsbrief
Omdat er voor kwaliteit geen alternatief is!